Wasprogramma's

Aan de rechterkant vindt u de prijzen van onze wasprogramma's. De prijzen tussen haakjes zijn de prijzen i.c.m. de Liemers waspas.

Na gebruik van de wasstraat altijd GRATIS uw auto stofzuigen!

 

Onze wasstraat

Wilt u op een professionele en milieuverantwoorde manier uw voertuig laten wassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ongeacht de keuze van het programma wordt elk voertuig geheel afgespoten voordat het de wasstraat in gaat.

  

Stofzuigers
Na gebruik van de wasstraat kunt u gratis gebruikmaken van onze stofzuigpark. Door de krachtige turbine motoren hebben onze stofzuigers een zeer sterke zuigkracht waardoor u snel en goed uw voertuig kunt uitzuigen. Door de handige mattenklem te gebruiken kunt u nog beter uw matten uitzuigen.

  

Wagenpark
Heeft u een heel wagenpark wat gewassen moet worden? Wij doen het met alle liefde, kom gerust langs en vraag naar de speciale prijzen voor bedrijven. U krijgt dan een verzamelfactuur of u kunt ook gebruikmaken van de waspas voor meerdere voertuigen.

  

Liemers Waspas
Als u vaste klant bent bij ons kunt u nu de Liemers Waspas aanvragen, zo kunnen wij uw vertrouwen in ons belonen met extra korting op elk moment van de dag of week. Wilt u zonder de waspas profiteren van onze korting, dan hebben we happy hour tarieven op maandag t/m zaterdag van 09:00-10:00 uur en van 17:00-18:00 uur en op zondag van 09:00-10:00 uur.

  

Pinnen is mogelijk

Wasstraat carwash de Liemers